2015-10-16 22:55:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kedvese féltékeny!

Napi horoszkóp október 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A középpontba kerülhet, fogadhatja az elismeréseket, és oszthatja az utasításokat. A várható családi eseményeken akár közvetlenül, akár közvetve érintik, számítanak a közreműködésére. Élvezze ezt az elfoglaltságot!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Lehetséges, hogy új munkahelyre megy, vagy a régi munkahelyére érkezik új főnök. Úgy tűnik, önhöz hasonló típusú valaki lesz a vezetője, akinek sokat ér az adott szava.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sajnos nem telhet zavartalanul ez a nap, mert a kedvese féltékeny, és ezzel tönkreteheti az ön hangulatát is. Nem először fordul ez elő, és nem is utoljára. A jövőben megelőzheti a kellemetlen szituációkat, ha kerül minden kétkedésre lehetőséget adó helyzetet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold kedvezőtlen kapcsolatban van a Marssal. Aki tegnap még csak beszélgetőpartner volt, ma már baráttá válhat. Érzelmileg mostanában kissé ingatag, a szerelmi kalandjában is bizonytalan lehet. A helyzet nem tragikus, ne idegeskedjen!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sajnos ma sem lesz annyi energiája, mint korábban volt, leginkább arra vágyik, hogy békén hagyják. De mindez múló állapot csupán, hiszen önt nem nehéz elcsábítani, ha a kedvére való buli szerveződik...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Mostanában kevesebbet törődik magával, ezért felszaladt pár plusz kiló... Ha több fizikai munkát végezne, vagy sportolna, azzal sokat javíthatna a helyzetén. A legfontosabb, hogy jó kedvvel lásson neki, hogy máskor is legyen kedve megismételni azt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha nincs még jogosítványa, éppen ideje, hogy jelentkezzen egy KRESZ-tanfolyamra. A hétvégén kényeztesse a partnerét egy vidám közös programmal.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Itt az ideje, hogy pihenéssel töltse az idejét, és megfeledkezzen a hétköznapok taposómalmáról, az ismétlődő és éjszakába nyúló túlórákról, a problémákról. Menjen el kirándulni, hiszen a legjobban a természetben töltődhet fel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy önnek tetsző feladatot kapott, aminek nem tud ellenállni, ezért a hétvégén is dolgozni szeretne. Ma egy olyan ismerősével találkozhat, aki a segítségére lehet, ezért hallgassa végig türelemmel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sajnos olyan események történhetnek, amelyek elszomoríthatják. Ami már megtörtént, azon nehéz változtatni, de elgondolkodni mindenképpen érdemes rajta. Próbáljon egy kicsit lassítani. Ha hálás valakinek, találja meg a módját, hogy kifejezze ezt!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha korábban megőrizte a nyugalmát és a higgadtságát, most sincs miért izgulnia. A családja és a barátai is érzik, hogy túlságosan is az elmúlt hét eseményei foglalkoztatják, próbáljon meg „leengedni”.

Halak: II. 19. - III. 20.
Talán túl sokat vállalt, vagy talán túl mély vízbe dobták, de egy biztos: nagyon elfáradt a héten, és csak arra vágyik, hogy ne kelljen dolgoznia. Ez nem lehetetlen kérés, ossza el a házimunkát a családtagjai között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: